X

Of de hoortoesteldrager nu de instellingen van zijn hoortoestellen wil wijzigen, audio wil streamen naar zijn hoortoestellen of zijn hoortoestellen wil opladen, onze praktische en eenvoudig te gebruiken accessoires maken het leven makkelijker.

Onderdelen voor hoortoestellen

Click Sleeves

Snel aan te passen

De hoogwaardige akoestische koppeling biedt verbeterde feedback stabiliteit, optimaal draagcomfort en en past direct in het oor.

De flexibele wegwerp-Click Sleeves van zachte siliconen garanderen een hoge mate van comfort en zorgen ervoor dat het hoortoestel goed in het oor blijft zitten. De Click Sleeves zijn beschikbaar in een gesloten en geventileerde versie.

Een nieuw XS-formaat (naast S, M en L) verhoogt aanpasmogelijkheden, terwijl de nieuwe rookachtige kleur de duurzaamheid bij lange draagtijd versterkt. Behulpzame links/rechts indicatoren bieden oriëntatie voor dragers bij het inbrengen van de hoortoestellen. Tenslotte zorgt de slimme draaibescherming  voor een buitengewoon draagcomfort.

De Click Sleeves zijn niet alleen voor Click ITE’s, maar voor alle Signia Nx en primax RIC’s.

Draadloos programmeren

ConnexxAir.

ConnexxAir is het nieuwe draadloze instelsysteem voor bijna alle Signia hoortoestellen die uitgerust zijn met e2e draadloze mogelijkheden die instelbaar zijn vanaf Connexx 8.3.

ConnexxAir.

ConnexxAir is het nieuwe draadloze instelsysteem voor bijna alle Signia hoortoestellen die uitgerust zijn met e2e draadloze mogelijkheden die instelbaar zijn vanaf Connexx 8.3.

De Signia Silk Nx en de Signia Insio Nx zijn te programmeren met een ConnexxAir, de HI-PRO en de NOAHlink.

Noahlink Wireless.

De programmeringsinterface Noahlink Wireless is gebaseerd op de low energy standaard van Bluetooth. Deze interface maakt volledig draadloos programmeren van de Signia Nx en Pure 13 BT primax hoortoestellen mogelijk.

Audio Streaming

StreamLine TV

Geprogrammeerd voor uitstekend geluid

Het geluid van de TV kan direct naar de Signia Nx of Pure 13 BT primax hoortoestellen worden gestreamd via de StreamLine TV zender. Hoortoesteldragers kunnen zelfs het volume van de TV aanpassen via de myControl App.

StreamLine Mic

Hoge kwaliteit streaming van alle Bluetooth apparaten

De nieuwe StreamLine Mic geeft volledige handsfree audiostreaming van muziek en telefoongesprekken met elke Bluetooth smartphone. Ook werkt de StreamLine Mic als een microfoon.

Lees meer

easyTek. Moeiteloos verbonden, naadloze integratie.

In deze digitale wereld worden allerlei apparaten aan elkaar verbonden. Mensen met hoorverlies doen niets anders. EasyTek is de ideale oplossing. De lichte audiostreamer en afstandsbediening verbind alle e2e wireless 3.0 hoortoestellen met Bluetooth apparaten.

Een glimp.

Eén knop, alle functies:

Eén knop, alle functies:

De intuïtieve knop detecteert de situatie, past de functies aan en regelt streaming, telefoongesprekken, programma’s en externe audio.

Absolute discretie:

De LED-indicators voor Bluetooth, functie en batterij zitten bovenop, zodat alleen de hoortoesteldrager ze kan zien.

Betrouwbaar:

De neklus zorgt voor goede positionering en betrouwbare werking en levert uitstekende geluidskwaliteit aan de hoortoesteldrager – of een beller – door de speciale ingebouwde microfoons.

Multifunctioneel:

DAI input en Bluetooth zorgen voor verbinding met TV, VoiceLink, audio apparatuur, laptops, smartphones en meer.

Geavanceerde streaming tijd:

Dankzij de e2e wireless 3.0 biedt easyTek betrouwbare en efficiënte dataverzending via Bluetooth en/of FM streaming zonder dat het veel stroom kost.

Klaar voor gebruik:

Connexx is niet nodig voor het pairen, want easyTek werkt gemakkelijk. Hoortoesteldragers kunnen hun hoortoestellen snel pairen met easyTek en easyTek Bluetooth apparaten.

Accessoires voor easyTek

De volgende accessoires zijn handige aanvullingen voor easyTek

Uw verbinding met easyTek: TV Transmitter

De TV Transmitter verbindt de televisie door middel van Bluetooth aan de easyTek en de easyTek geeft het geluid draadloos door aan de hoortoestellen. Op deze manier klinkt het geluid van de TV wel heel dichtbij en wordt spraakverstaan een stuk gemakkelijker. De nieuwe TV Transmitter maakt tevens gebruik van een optische kabel waardoor deze is aan te sluiten op de TV of versterker. Daarnaast beschikt de TV Transmitter over een eenvoudig te bedienen volumeregelaar.

 

Externe microfoon: VoiceLink.

VoiceLink™ is draadloos met de easyTek te verbinden. Wanneer de microfoon aan een spreker gegeven wordt, wordt de stem van de spreker direct gestreamt naar de hoortoestellen – wat uitermate handig is in lastige luistersituaties, zoals vergaderingen.

Afstandsbedieningen

De kinderen naar school brengen in de ochtend, een lunchafspraak met vrienden, ‘s avonds TV kijken: iedere dag zit vol met verschillende luistersituaties en gesprekken. Zou het niet voor de hoortoesteldrager fantastisch zijn om het geluid naar beide oren te laten streamen, discreet de hoortoestellen te kunnen bedienen en ze gemakkelijk te kunnen opladen?

Afstandsbediening: easyPocket.

De easyPocket™ met zijn grote comfortabele knoppen en eenvoudig te lezen display zorgt dat de hoortoestellen makkelijker te bedienen zijn als ooit tevoren.

miniPocket

Discrete controle

De ideale oplossing voor iedereen die discrete en gemakkelijk controle over zijn hoortoestellen wil. De miniPocket is betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken. Klein genoeg om aan een sleutelbos te dragen en sterk genoeg om alle essentiële functies te bedienen.

Opladen

Lader: eCharger.

De eCharger laadt de hoortoestellen op en droogt ze.

Uw eCharger voor onderweg: Autolader.

Met de optionele autolader kan vanaf nu de eCharger overal mee naar toe worden genomen. De hoortoesteldrager kan vanaf nu zelf bepalen wanneer zijn hoortoestellen worden opgeladen; gewoon thuis of onderweg.

 

Signia hoortoestelbatterijen

Vanwege de lange levensduur en krachtige prestatie zijn deze batterijen geschikt voor iedere levensstijl

Uitgebreid getest en betrouwbaar gebleken: met Signia heeft u een extreem krachtige batterij voor uw hoortoestel. Het constante voltage garandeert een optimale prestatie voor elke luistersituatie. De Signia hoortoestelbatterijen zijn geschikt voor elk type hoortoestel.

Geschikt voor alle hoortoestellen

Signia hoortoestelbatterijen zijn er in alle soorten en maten voor iedere hoortoestel.

Signia hoortoestelbatterijen zijn er in alle soorten en maten voor iedere hoortoestel.

Hoortoestellen moeten kunnen vertrouwen op veilige, veelzijdige en extreem krachtige batterijen!

De hoortoestelbatterijen van Signia:

  • zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur, zelfs wanneer deze zijn gebruikt in krachtige hoortoestellen;
  • staan garant voor een constant voltageniveau gedurende lange tijd, waardoor ze bijdragen aan een optimale hoorprestatie;
  • zijn betrouwbaar en veilig dankzij de drievoudige roestvrijstalen sealing;
  • zijn 100% loodvrij en dus milieuvriendelijk.

De Signia hoortoestelbatterijen zijn handig en veilig verpakt. 

  • Door het handige draaiwiel bent u er zeker van dat u slechts één batterij tegelijk uit de verpakking haalt.
  • Het product is maximaal beschermd dankzij het veiligheidszegel.
  • De verpakking is goed hersluitbaar met het doseerlipje.

Krachtig en betrouwbaar

Gebruik

De Signia hoortoestelbatterijen worden pas geactiveerd als het beschermingslabel is verwijderd. Verwijder het label daarom pas vlak voordat u de batterij in het hoortoestel plaatst.

Bewaren

Bewaar de batterijen bij voorkeur op kamertemperatuur (ca. 20°C).

Weggooien

Een lege batterij moet nooit langer in het hoortoestel blijven zitten dan noodzakelijk. Denkt u eraan om de batterij niet in de prullenbak te gooien maar in te leveren bij een speciaal inleverpunt.

Bescherming

Let erop dat bewaarde batterijen niet in aanraking komen met metalen voorwerpen omdat ze hierdoor kunnen leeglopen. U kunt de batterijen veilig bewaren in de meegeleverde verpakking.