X

Of de hoortoesteldrager nu de instellingen van zijn hoortoestellen wil wijzigen, audio wil streamen naar zijn hoortoestellen of zijn hoortoestellen wil opladen, onze praktische en eenvoudig te gebruiken accessoires maken het leven makkelijker.

Download now:
Signia App
Personalize your hearing experience
Learn more

Onderdelen voor hoortoestellen

Click Sleeves

Snel aan te passen

De hoogwaardige akoestische koppeling biedt verbeterde feedback stabiliteit, optimaal draagcomfort en en past direct in het oor.

De flexibele wegwerp-Click Sleeves van zachte siliconen garanderen een hoge mate van comfort en zorgen ervoor dat het hoortoestel goed in het oor blijft zitten. De Click Sleeves zijn beschikbaar in een gesloten en geventileerde versie.

Een nieuw XS-formaat (naast S, M en L) verhoogt aanpasmogelijkheden, terwijl de nieuwe rookachtige kleur de duurzaamheid bij lange draagtijd versterkt. Behulpzame links/rechts indicatoren bieden oriëntatie voor dragers bij het inbrengen van de hoortoestellen. Tenslotte zorgt de slimme draaibescherming  voor een buitengewoon draagcomfort.

De Click Sleeves zijn niet alleen voor Click ITE’s, maar voor alle Signia Nx en primax RIC’s.

Draadloos programmeren

ConnexxAir.

ConnexxAir is het nieuwe draadloze instelsysteem voor bijna alle Signia hoortoestellen die uitgerust zijn met e2e draadloze mogelijkheden die instelbaar zijn vanaf Connexx 8.3.

ConnexxAir.

ConnexxAir is het nieuwe draadloze instelsysteem voor bijna alle Signia hoortoestellen die uitgerust zijn met e2e draadloze mogelijkheden die instelbaar zijn vanaf Connexx 8.3.

De Signia Silk Nx en de Signia Insio Nx zijn te programmeren met een ConnexxAir, de HI-PRO en de NOAHlink.

Noahlink Wireless.

De programmeringsinterface Noahlink Wireless is gebaseerd op de low energy standaard van Bluetooth. Deze interface maakt volledig draadloos programmeren van de Signia Nx en Pure 13 BT primax hoortoestellen mogelijk.

Audio Streaming

StreamLine TV

Geprogrammeerd voor uitstekend geluid

Het geluid van de TV kan direct naar de Signia Nx of Pure 13 BT primax hoortoestellen worden gestreamd via de StreamLine TV zender. Hoortoesteldragers kunnen zelfs het volume van de TV aanpassen via de myControl App.

StreamLine Mic

Hoge kwaliteit streaming van alle Bluetooth apparaten

De nieuwe StreamLine Mic geeft volledige handsfree audiostreaming van muziek en telefoongesprekken met elke Bluetooth smartphone. Ook werkt de StreamLine Mic als een microfoon.

Lees meer

Afstandsbedieningen

De kinderen naar school brengen in de ochtend, een lunchafspraak met vrienden, ‘s avonds TV kijken: iedere dag zit vol met verschillende luistersituaties en gesprekken. Zou het niet voor de hoortoesteldrager fantastisch zijn om het geluid naar beide oren te laten streamen, discreet de hoortoestellen te kunnen bedienen en ze gemakkelijk te kunnen opladen?

miniPocket

Discrete controle

De ideale oplossing voor iedereen die discrete en gemakkelijk controle over zijn hoortoestellen wil. De miniPocket is betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken. Klein genoeg om aan een sleutelbos te dragen en sterk genoeg om alle essentiële functies te bedienen.

Opladen

Styletto Connect charger

Charging-on-the-go

Three times smaller and half the weight of comparable chargers, it’s the only one you can fit in your pocket to carry with you all day. Thanks to its charger, Styletto Connect delivers an astounding four days* of user autonomy, free from plugs or cables – perfect for a relaxing weekend getaway or an important business trip.

* Based on 16 hours wearing per day

Signia hoortoestelbatterijen

Vanwege de lange levensduur en krachtige prestatie zijn deze batterijen geschikt voor iedere levensstijl

Uitgebreid getest en betrouwbaar gebleken: met Signia heeft u een extreem krachtige batterij voor uw hoortoestel. Het constante voltage garandeert een optimale prestatie voor elke luistersituatie. De Signia hoortoestelbatterijen zijn geschikt voor elk type hoortoestel.

Geschikt voor alle hoortoestellen

Signia hoortoestelbatterijen zijn er in alle soorten en maten voor iedere hoortoestel.

Signia hoortoestelbatterijen zijn er in alle soorten en maten voor iedere hoortoestel.

Hoortoestellen moeten kunnen vertrouwen op veilige, veelzijdige en extreem krachtige batterijen!

De hoortoestelbatterijen van Signia:

  • zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur, zelfs wanneer deze zijn gebruikt in krachtige hoortoestellen;
  • staan garant voor een constant voltageniveau gedurende lange tijd, waardoor ze bijdragen aan een optimale hoorprestatie;
  • zijn betrouwbaar en veilig dankzij de drievoudige roestvrijstalen sealing;
  • zijn 100% loodvrij en dus milieuvriendelijk.

De Signia hoortoestelbatterijen zijn handig en veilig verpakt. 

  • Door het handige draaiwiel bent u er zeker van dat u slechts één batterij tegelijk uit de verpakking haalt.
  • Het product is maximaal beschermd dankzij het veiligheidszegel.
  • De verpakking is goed hersluitbaar met het doseerlipje.

Krachtig en betrouwbaar

Gebruik

De Signia hoortoestelbatterijen worden pas geactiveerd als het beschermingslabel is verwijderd. Verwijder het label daarom pas vlak voordat u de batterij in het hoortoestel plaatst.

Bewaren

Bewaar de batterijen bij voorkeur op kamertemperatuur (ca. 20°C).

Weggooien

Een lege batterij moet nooit langer in het hoortoestel blijven zitten dan noodzakelijk. Denkt u eraan om de batterij niet in de prullenbak te gooien maar in te leveren bij een speciaal inleverpunt.

Bescherming

Let erop dat bewaarde batterijen niet in aanraking komen met metalen voorwerpen omdat ze hierdoor kunnen leeglopen. U kunt de batterijen veilig bewaren in de meegeleverde verpakking.