X
Signia has developed a new hearing aid that gives wearers all the benefits of Signia Nx plus even more convenient handling. Find out more on our blog.
2018-02-26

Bent u klaar voor het beste eigen stemgeluid met een nog beter gebruiksgemak?

Signia heeft een hoortoestel ontwikkeld dat gebruikers alle voordelen van Signia Nx met een verbeterd gebruiksgemak biedt.

Signia Nx met OVP™ lost het eigen stemprobleem op en geeft dragers het vertrouwen om te horen en gehoord te worden. Gecombineerd met de beste Bluetooth streaming technologie levert Signia Nx de meest natuurlijke weergave van de eigen stem en de hoogste acceptatie op de markt. De unieke Own Voice Processing (OVP™) zorgt voor een verbetering van de spontane acceptatie voor 80% van de (eerder) ontevreden hoortoesteldragers.

Naast een helder en natuurlijke geluidskwaliteit staat gebruikersgemak bovenaan de lijst, als het gaat om eisen die mensen die een nieuw hoortoestel zoeken hebben. Daarom brengt Signia binnenkort een aantal nieuwe hoortoestellen op de markt die naast dat zij over alle voordelen van Signia Nx beschikken ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk zijn.

Op 5 maart 2018 zal Signia deze nieuw toestellen lanceren. Toestellen die de perfecte oplossing bieden voor mensen met een drukke levensstijl die zoeken naar ultiem gebruiksgemak dat altijd en overal beschikbaar is.

Tijdens onze webinar op 5 maart vertellen wij u hier graag meer over. U ontvangt hiervoor later vandaag een separate uitnodiging.

* 2017 “OVP Study” uitgevoerd door de University of Northern Colorado, onderzoek naar het effect van het verwerken van het eigen stemgeluid op de spontane acceptatie na de eerste aanpassing. Meer informatie: www.signia-pro.com/ovp-study.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor professionals