X
A new study proves OVP delivers a natural sounding own voice for 8 out of 10 people.
2018-02-05

OVPTM zorgt voor verhoogde acceptatie met maar liefst 80%

Uit nieuw onderzoek* blijkt dat OVP bij 4 van de 5 mensen een natuurlijke stem weergeeft.

Als audiciens willen we onze klanten voorzien van het meest natuurlijk klinkende geluid. Met de moderne technologie is dat in het algemeen zeker mogelijk, maar elke drager van hoortoestellen ervaart nog steeds een verandering in het eigen stemgeluid. Veel klanten moeten zelfs accepteren dat hun eigen stem nooit meer als vroeger zal klinken.

Signia Nx, het meest geavanceerde platform levert de eerste echte oplossing voor dit eigen stem probleem. Signia Nx levert ongeëvenaarde acceptatie bij de eerste aanpassing door het combineren van ultieme geluidskwaliteit met een natuurlijk klinkende eigen stem. De unieke Own Voice Processing (OVP™) zorgt voor een spontane acceptatie van de eigen stem in 80% van de gevallen.

Alle hoortoestelgebruikers kunnen profiteren van deze technologie. De ervaring leert dat zelfs uw klanten die geen problemen hebben met hun eigen stemgeluid de verbetering van hun eigen stemgeluid merken.

In deze video leggen we uit hoe OVP™ werkt:

* 2017 “OVP studie” uitgevoerd door University of Northern Colorado waarbij het effect van Own Voice Processing op de spontane acceptatie na de eerste aanpassing van hoortoestellen gemeten werd. Meer informatie: www.signia-pro.com/ovp-study.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor professionals