X
Door stijl en functionaliteit te combineren heeft Styletto een nieuwe betekenis gegeven aan het woord 'HEARWEAR™'. Het is een hoortoestel met stijl!
2018-09-17

Signia Styletto: Stijl en prestaties gecombineerd

Met het combineren van stijlvol design en uitstekende prestaties geeft Styletto nieuwe betekenis aan het woord ‘HEARWEAR™’. Door de makkelijk mee te nemen oplader en de uitstekende geluidskwaliteit is Styletto zoveel meer dan een gewone accessoire.

Met het combineren van stijlvol design en uitstekende prestaties geeft Styletto nieuwe betekenis aan het woord ‘hearwear’. Door de makkelijk mee te nemen oplader en de uitstekende geluidskwaliteit is Styletto zoveel meer dan een gewone accessoire.

Prestaties: de kern van een goed ontwerp

Een hoortoestel kan opvallen door het design, maar de prestaties van het toestel zijn eigenlijk net zo belangrijk. Want zonder goede prestaties is een hoortoestel eigenlijk zinloos. Daarom zijn er ook zoveel hoortoestellen op de markt die vooral functioneel zijn.

Met de Nx technologie combineert Signia het beste design met de beste prestaties. Styletto heeft echt een unieke uitstraling en is ook zeer gebruiksvriendelijk. Voor mensen met gehoorverlies is Styletto een nieuwe kans om een hoortoestel te vinden dat echt bij ze past, zonder dat ze hoeven in te leveren op de kwaliteit. Want het design is gelukkig lang niet het enige dat Styletto uitzonderlijk maakt.

Stijl en gemak gecombineerd

Gebruiksgemak gaat over meer dan de afmeting en de gebruiksvriendelijkheid van het hoortoestel. Voor mensen die veel en lang werken, vaak reizen en geen gedoe willen met batterijtjes is een lange batterijduur erg belangrijk.

Styletto is uitgerust met een zeer krachtige batterij die een complete dag meegaat. En waar de traditionele hoortoestellen een ronde batterij gebruiken, gebruikt Styletto een batterij in de vorm van een pin. Hierdoor is Styletto een stuk slanker dan traditionele toestellen.

Geen stopcontact? Geen problem!

De Styletto oplader zorgt voor gebruiksgemak. U kunt maar liefst vier dagen op pad [1], zonder dat u in de buurt hoeft te komen van stopcontacten of kabeltjes. De speciale Li-ion oplader kan de toestellen maar liefst 3 keer volledig opladen, voordat de oplader zelf opgeladen moet worden. Dit maakt het gebruik van Styletto zeer efficiënt.

Reizigers kunnen gaan en staan waar ze willen. Of het nu New York is of Parijs, voor Styletto is het geen enkel probleem. Dankzij de batterijen die lang meegaan en de handige oplader is elke reis stressvrij.

Veel slechthorende mensen vinden hoortoestellen niet passen bij hun levensstijl. Ze vinden ze niet comfortabel en het design laat ook wel wat te wensen over. Maar Styletto laat dit beeld kantelen.

Bij Signia snappen we dat goed horen niet het enige belangrijke is. Hoortoestellen zijn een investering waar mensen blij mee moeten zijn. Daarom hebben we iets ontworpen dat echt de moeite waard is. Met een verfijnde uitstraling en een aantal handige functies is Styletto echt het mooiste toestel op de markt.

Styletto is ontworpen op het Signia Nx platform, waardoor dragers hetzelfde geluid als de reeds bestaande toestellen van Signia krijgen. Maar nu samen met het buitengewoon mooie design van Styletto.

Eén van de functies van Styletto is OVP™ (Own Voice Processing). Omdat veel gebruikers hun eigen stem niet natuurlijk vinden klinken heeft Signia de OVP-technologie ontworpen. Met behulp van deze technologie horen gebruikers nu hun eigen stem horen zoals ze hem altijd hebben gehoord.

Daarnaast zorgt Styletto voor een beter spraakverstaan. Deze hoortoestellen zijn uitgerust met de beste technologie gericht op spraakverstaan. Hierdoor kunnen mensen hun gesprekspartner veel beter verstaan in lawaaiige omgevingen.

Neem contact op met uw Sales manager voor meer informatie.

[1] Gebaseerd op een draagtijd van 16 uur per dag.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor professionals