X

12 juni 2018 was daar het grote nieuws waar influencer Claire Cliteur, beter bekend als Claartje Rose, heel Nederland mee verbaasde: ze was eerder dat jaar onaangekondigd getrouwd met haar grote liefde. Dit maakte zij bekend met ‘Chapter 01’, waarmee ze terugblikte op de mooiste dag van haar leven.

Lukt het haar opnieuw om haar 360K Instagram-volgers én de rest van Nederland te verbazen? Samen met Signia heeft Claire ‘Chapter 02’ gecreëerd, waarin zij wederom ingaat op een privékwestie.

Claartje Rose: chapter 02.

in samenwerking met Signia Styletto

Claire is geboren met problemen aan haar trommelvliezen, waardoor ze in haar eerste jaren niet tot nauwelijks heeft kunnen horen en de nodige operaties heeft moeten ondergaan. Gelukkig is hierdoor een groot gedeelte van haar gehoor teruggekomen.

Met haar doorzettingsvermogen en de steun van haar familie heeft ze de taalachterstand uit haar jongere jaren in kunnen halen en een manier gevonden om met dit gehoorverlies te leven. Met ‘Chapter 02’ wil Claire in samenwerking met Signia het stigma rondom gehoorverlies en slechthorendheid doorbreken. Zoals te zien in de video hoort Claire tegenwoordig beter dan ooit dankzij de Styletto’s van Signia. De hoortoestellen zijn voor haar niet alleen een high tech oplossing, maar ook nog eens een stijlvolle.

Meer informatie over Signia Styletto
Foto: Claartje Rose

Listen.
People start to heal the moment when they feel heard.

Claartje Rose

Wilt u meer weten over onze producten? Elke maandag in maart organiseren wij de Signia Training Days. Hier vertellen wij meer over ons product portfolio en de ontwikkelingen binnen de branche.

Registreer direct voor de Signia Training Days

No Fields Found.