X

De compromisloze fusie van geavanceerde audiologie, rechtstreekse streaming en TeleCare 2.0.

Door de breedste en meest innovatieve toepassing van Bluetooth te integreren in haar superieure audiologie heeft Signia een volgende stap richting de toekomst gezet. Dit levert een compromisloze geluidskwaliteit, de beste verbindingsmogelijkheden in de branche en revolutionaire hoorzorg op afstand op, en dat allemaal geïntegreerd in één enkel hoortoestel met een fantastische batterijduur: Pure 13 BT primax. De oren van de drager zijn volledig verbonden met hun omgeving: met elkaar, hun iPhone en met u, hun hoorspecialist.

Wij noemen dit Connected Ear.

Het eerste High Definition binaurale hoortoestelplatform met rechtstreekse streaming ter wereld.

Met de primax star is het beste High Definition binaurale platform nu uitgebreid met bewegingssensortechnologie.

1. Toonaangevende audiologie:

Met de primax star is het beste High Definition binaurale platform nu uitgebreid met bewegingssensortechnologie.

2. Ongeëvenaarde verbindingsmogelijkheden:

Rechtstreekse streaming en de nieuwe myControl App staan garant voor de beste verbindingen en bediening op afstand.

3. Revolutionaire TeleCare 2.0:

Met TeleCare 2.0 beschikt onze hoorzorg op afstand nu over geavanceerde fijnafstemming en Bluetooth data logging zorgt voor succesvolle tests.

Het beste van het beste

Pure 13 BT primax: Unieke verbindingsmogelijkheden

 • e2e 3.0 maakt High Definition binauraal horen mogelijk.
 • Bluetooth 2.4 gHz (low energy) ondersteunt rechtstreekse verbinding met iPhones.
 • Signia TeleLink zorgt voor brede compatibiliteit voor afstemming en bediening op afstand.

1. Audiologie. Moeiteloos nauwkeurig horen

Met primax star, het topmodel van ons toonaangevende platform, biedt Signia de meest geavanceerde vorm van audiologie. Primax star zorgt voor een nieuwe dimensie in nauwkeurigheid voor daadwerkelijk moeiteloos luisteren.* Het hoortoestel is voorzien van het meest nauwkeurige microfoonsysteem ter wereld voor de beste spraakherkenning en situationeel bewustzijn.

Perfect verlopende conversaties

Superieur aan een open strategie

Ons systeem controleert doorlopend de hele omgeving en kan onmiddellijk overschakelen naar nieuwe geluidsbronnen. Tegelijkertijd wordt het spraakaspect doorlopend in kleine stappen aangepast, zodat deze op alle geluidsniveaus boven het omgevingsaspect uitkomt.

Alleen in de meest rumoerige omgevingen zal de microfoon zich zodanig op de spreker richten dat omgevingsgeluiden ver naar de achtergrond worden gedrukt: net zoals dit bij het natuurlijke binaurale hoorproces gebeurt. Deze geavanceerde werking is alleen mogelijk met High Definition binaurale technologie en het bijbehorende krachtige microfoonnetwerk.

Een hoorsysteem voor de mobiele gebruiker

Uniek gebruik van de bewegingssensors van de iPhone

Een groot gedeelte van onze dag spreken we met mensen terwijl we in beweging zijn. Conventionele hoortoestellen classificeren de omgeving echter alleen op basis van akoestische informatie en kunnen zich daardoor minder effectief aanpassen. Hierdoor richten deze hoortoestellen hun aandacht ofwel te specifiek naar voren of blijven te ‘open’, wat negatieve gevolgen heeft voor onze conversatiemogelijkheden en ons bewustzijn van de omgeving, met name tijdens het lopen, joggen of autorijden en in rumoerige omstandigheden.

Ons classificatiesysteem met bewegingssensor levert volledig situationeel bewustzijn op en kan zich daardoor op de juiste plek richten, terwijl we in beweging zijn.

2. Verbindingsmogelijkheden. Comfortabele streaming en bediening

Gebruikers kunnen telefoongesprekken, muziek en TV comfortabel rechtstreeks naar hun hoortoestellen streamen zonder dat hiervoor extra apparatuur nodig is. De oplossing van Signia voor rechtstreekse streaming zorgt voor betrouwbare en uitmuntende geluidskwaliteit, zonder dat hierdoor de geavanceerde audiologie negatief wordt beïnvloed. Met de Bluetooth-verbinding is bovendien bediening op afstand mogelijk met de nieuwe myControl App.

Draadloos streamen.

Rechtstreeks draadloos streamen vanuit iPhones – en audio-apparatuur via de optionele StreamLine TV – zorgt voor optimale verbinding met de favoriete apparaten van gebruikers.

Meer informatie over StreamLine TV

myControl App

Met de nieuwe en unieke app voor Pure 13 BT primax hebben gebruikers niet alleen toegang tot onze succesvolle voorgaande apps, maar ook tot nieuwe en interessante bedieningsmogelijkheden voor hun hoortoestellen.

Meer informatie over de myControl App

Hoorzorg op afstand. TeleCare 2.0 vernieuwd met Bluetooth

Dankzij de Bluetooth-verbinding met de telefoon heeft de hoorspecialist via het TeleCare-portal toegang tot de instellingen van de hoortoestellen en de omgevingsgegevens. Waardevolle voorspellende gegevens voor het succes van tests worden dagelijks geregistreerd, terwijl gegevens in realtime worden weergegeven. Hiermee kunnen de hoortoestellen op afstand nauwkeurig worden afgesteld.

Dankzij de Bluetooth-verbinding met de telefoon heeft de hoorspecialist via het TeleCare-portal toegang tot de instellingen van de hoortoestellen en de omgevingsgegevens. Waardevolle voorspellende gegevens voor het succes van tests worden dagelijks geregistreerd, terwijl gegevens in realtime worden weergegeven. Hiermee kunnen de hoortoestellen op afstand nauwkeurig worden afgesteld.

Dagelijkse gegevens voor het voorspellen van een succesvolle testperiode.

 • Dagelijkse draagtijd
 • Programmagebruik en classificatiespreiding
 • Dagelijkse gebruikerstevredenheid

Realtime-gegevens voor aanpassing op afstand

 • Programma
 • Volume
 • Batterijstatus
 • Omgevingsclassificatie
 • Omgevingsgeluidniveau

* Tijdens onderzoek van de Universiteit van Noord-Colorado in 2015 naar de effectiviteit van de nieuwe functies van primax zijn EEG-data van proefpersonen tijdens spraakaudiometrie verzameld en geanalyseerd. Voor beide primax-functies SPEECH en EchoShield vertoonden objectieve gedragsmetingen van de hersenen een aanzienlijke reductie in luisterinspanning zodra de functie werd ingeschakeld.

The Connected Ear – Connectivity beyond streaming