X
header one

Door het geavanceerde, strakke design, fungeert Connexx® 8 als de aanpassoftware voor onze hoortoestellen. Het ondersteunt alle hoortoestellen uit Connexx 7 en de nieuwe Signia Nx toestellen. Of u nu een adviesgesprek voert, een hoortoestel instelt, of persoonlijke hoorzorg biedt aan uw klant, Connexx 8 ondersteunt u bij elke stap: snel en efficiënt.

Snel en onverstoord

Met de parallelle programmatechniek van Connexx 8 kunt u aanpassingen verrichten terwijl de toestellen op de achtergrond actief worden geprogrammeerd. Dankzij dit efficiënte en ononderbroken proces, heeft u meer tijd over voor persoonlijke aandacht voor uw klant.

Connexx-Eight_Finetuning_synchronized_1800x881px_v2
De statusbalk geeft aan of de hoortoestellen nog steeds geprogrammeerd worden terwijl u verdere aanpassingen verricht.

Verbeterde workflow.

Om uw workflow te verbeteren, lanceert Connexx 8 vele nieuwe en verbeterde functies. Zo werken de technieken van Signia Nx,primax, binax en micon platforms en Mimic Fit – naadloos samen. Krijgt uw klant bijvoorbeeld nieuwe hoortoestellen? Dan kunt u de instellingen van de oude hoortoestellen direct overdragen naar de nieuwe hoortoestellen. Dat is wel zo makkelijk!

Met de Curve View kunt u rechtstreeks nauwkeurige aanpassingen verrichten in frequentiegebieden. Dit doet u heel eenvoudig, met behulp van een drag-and-drop met uw muis. Daarnaast toont de nieuwe Curve View nu ook de MPO next to gain / output – waardoor uw werkwijze zelfs nog efficiënter wordt.

Met Connexx 8 u elke dag tijd over.

Connexx-Eight_Interactive-Curve-Display_539px
Sneller & nauwkeuriger. Met de nieuwe Curve View kunt u de curve direct in de grafiek aanpassen.
Connexx-Eight_Visible-MPO_554px
Alle waarden in één oogopslag: De nieuwe Curve View toont nu ook de MPO next to gain/output.

QR-code ontwikkelaar voor de TouchControl App.

Bespaar tijd en moeite met de QR-code: uw klanten kunnen de code met één druk op de knop scannen en opstarten. Programma’s en functies voor de TouchControl ™ App worden automatisch geconfigureerd.

Connexx-Eight_QR-Code_950px

Aanpassingen, workflow en consult updates

Uw digitale hub voor alle hoortoestellen van Signia: Van consult, instellen, afstellen en hoorzorg op maat, met de Connexx Eight software krijgt u gehele workflow een boost en zorgt ervoor dat u efficient en intuitief kan updaten.

De updates voor persoonlijke hoorprofielen, individualisatie en consultatie zorgen voor een nog snellere FirstFit en nog meer transparantie op hoor-en luistergedrag zodat er nog preciezere instellingen mogelijk is. Zodat u altijd de beste hooroplossing heeft voor uw klanten.

Hoorprofiel

Voor een nog persoonlijkere FirstFit.

Persoonlijke hoorprofielen worden gemaakt op basis van een enquete en een toontest die de cognitieve functies en voorkeuren van uw klanten registreert. Connexx gebruikt dit profiel om een instelling voor te stellen voor primax hoortoestellen die u kunt gebruiken voor FirstFit. Dat is een snelle manier voor optimale resultaten voor u en uw klanten tijdens FirstFit.

Connexx-83_screenshot_hearing_profile_950px

Smart Optimizer

Effectieve finetuning.

Tijdens het gebruik houden de hoortoestellen bij welke programma’s er gebruikt worden en de instelling van het volume. SmartOptimizer stelt op basis van die gegevens een optimale instelling voor die met 1 muisklik ingeschakeld kan worden.

Connexx-83_screenshot_smart_optimizer_950px

Performance Guide

Upselling via performance level aanbeveling

De nieuwe menu tab in de ‘Personaliseer sectie’ stelt u in staat om het optimale performance level aan uw klanten aan te bieden. Door de analyse van de situationele data die bijgehouden wordt door de hoortoestellen wordt aangevuld met de voorkeuren en prioriteiten van uw klanten, zoals muziek, restaurant, sociale gelegenheden etc, zodat u altijd het beste performance level aan uw klant kunt aanbieden.

Connexx-83_screenshot_performance_guide_950px

ConnexxAir.

ConnexxAir_docking-station_768x400px

ConnexxAir.

ConnexxAir is het nieuwe draadloze instelsysteem voor bijna alle Signia hoortoestellen die uitgerust zijn met e2e draadloze mogelijkheden die instelbaar zijn vanaf Connexx 8.3.

De Signia Silk Nx en de Signia Insio Nx zijn te programmeren met een ConnexxAir, de HI-PRO en de NOAHlink.

NoahLink_wireless_950x600px

Noahlink Wireless.

De standaardinterface voor de hoorsector om hoortoestellen in te stellen is gebaseerd op de Bluetooth low energy standaard. Hiermee zijn de Pure 13 BT primax hoortoestellen volledig draadloos in te stellen.

 

Introducing Connexx Eight