X
header one

CROS Pure 312 Nx

Een natuurlijke luisterervaring voor CROS dragers met het gemak van direct streaming.

Dit elegante nieuwe toestel voor mensen die aan één kant onbehandelbaar gehoorverlies hebben levert alle voordelen van het Signia Nx platform en een BiCROS fitting.

De CROS is de ideale oplossing voor mensen die hoge prestaties, discretie en volledige connectiviteit willen. CROS Pure 312 Nx van Signia zorgt ervoor dat de eigen stem van de drager onmerkbaar past in de rest van het geluid en zorgt continu voor een perfecte balans. Ook biedt het toestel de meest natuurlijke eigen stem weergave samen met het beste spraakverstaan in ruis in een kleine elegante behuizing.

De CROS Pure 312 Nx is het eerste kleine en zeer krachtige CROS toestel  dat direct streaming van muziek en telefoongesprekken via Bluetooth mogelijk maakt. Ook is het toestel volledig compatible met de myControl App voor bediening op afstand, instellingen wijzigen op basis van bewegingen en het bijhouden van de hoorprestaties.

Pure-312-Nx_pair_1248x700px

CROS Silk Nx

De meest discrete natuurlijke luisterervaring voor CROS-gebruikers.

Het eerste CROS CIC toestel ter wereld voor mensen met niet behandelbaar gehoorverlies aan één oor. Het nieuwe CROS Silk Nx toestel ontvangt geluid aan de ene kant en stuurt het door naar het hoortoestel aan de andere kant.

CROS Silk Nx van Signia levert een natuurlijke luisterervaring in een compacte universele behuizing met een buitengewoon goede geluidskwaliteit. Het toestel ondersteund Signia’s Ultra HD e2e voor superieure draadloze binaurale verwerking. Gebruikers genieten van een natuurlijke geluidskwaliteit, zelfs wanneer ze naar muziek luisteren met een koptelefoon.

Dankzij de flexibele siliconen Click Sleeves, biedt CROS Silk Nx een aanpassing op maat zonder wachttijd.

CROS Silk Nx werkt samen met de touchControl App voor bediening op afstand. Daarmee kunnen gebruikers het CROS volume en de balans tussen de twee hoortoestellen instellen met hun smartphone.

Silk-Nx_black_pair_1248x700px

CROS Nx products in één oogopslag

Loading...