X

Signia’s nieuwe Insio™ Nx wordt op maat gemaakt voor de veeleisende gebruikers en levert een natuurlijk geluid met maximale discretie.

Dankzij de Ultra HD e2e technologie die zorgt voor superieure draadloze binaurale verwerking, – zelfs als klein CIC-toestel met een enkele microfoon – levert Insio kristalhelder geluid en ongeëvenaard spraakverstaan in zeer lawaaiige omgevingen.

De nieuwe kleinere componenten bieden verschillende voordelen voor aanpassing in smalle gehoorgangen.

Insio Nx werkt samen met de touchControl App voor discrete bediening op afstand en met TeleCare voor een soepeler aanpastraject.

Belangrijkste features:

  • Ultra HD e2e voor superieur spraakverstaan en natuurlijk geluid
  • Kleine afmetingen tot aan de high power matrix
  • Alle modellen zijn volledig draadloos en op afstand bedienbaar

Insio Nx in één oogopslag

Loading...

Accessoires

touchControl App

De touchControl App™ geeft hoortoesteldragers de mogelijkheid hun hoortoestel te bedienen vanaf hun Android of iOS smartphone, zonder dat zij hiervoor extra hardware nodig hebben. Met deze app kan de gebruiker hoorprogramma’s veranderen of het volume aanpassen.

De app is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en de Apple App Store.

Download de touchControl App

Apple-App-Store-Badge_en_300px

google-play-badge_en_300px

miniPocket

Discrete controle

De ideale oplossing voor iedereen die discrete en gemakkelijk controle over zijn hoortoestellen wil. De miniPocket is betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken. Klein genoeg om aan een sleutelbos te dragen en sterk genoeg om alle essentiële functies te bedienen.

ConnexxAir.

ConnexxAir is het nieuwe draadloze instelsysteem voor bijna alle Signia hoortoestellen die uitgerust zijn met e2e draadloze mogelijkheden die instelbaar zijn vanaf Connexx 8.3.

ConnexxAir.

ConnexxAir is het nieuwe draadloze instelsysteem voor bijna alle Signia hoortoestellen die uitgerust zijn met e2e draadloze mogelijkheden die instelbaar zijn vanaf Connexx 8.3.

De Signia Silk Nx en de Signia Insio Nx zijn te programmeren met een ConnexxAir, de HI-PRO en de NOAHlink.

Leaflet Signia Insio Nx