X

De ongelooflijk veelzijdige Motion Charge&Go Nx combineert alle voordelen van Signia Nx met Li-ion draadloos opladen en naadloze Bluetooth connectiviteit. En doordat het draadloos opladen verwerkt is in het ontwerp is het gebruik intuïtief.

Motion Charge&Go Nx is ideaal voor de meest uiteenlopende aanpassingen en levert:

  • De meest natuurlijke eigen stem voor de hoogste acceptatie
  • Gemakkelijke bediening en
  • Moeiteloos genieten van TV, muziek en oproepen.

De krachtige Li-ion batterij van de Motion Charge&Go Nx ondersteunt de beste Bluetooth connectiviteit, waardoor gebruikers genieten van duurzame audiostreaming van hoge kwaliteit. Door de krachtige batterij op te laden terwijl ze slapen, kunnen ze erop vertrouwen dat hun hoortoestellen altijd het geluid weergeven dat ze willen horen.

Gebruikers hoeven zich niet langer zorgen te maken over het feit dat ze wegwerpbatterijen moeten vervangen. Dit contactloze oplaadsysteem biedt de gebruiker volledig gebruiksgemak, wetende dat de hoortoestellen worden opgeladen zoals het hoort.

Gewoon Charge&Go!

Motion Charge&Go Nx is ideaal voor de meest uiteenlopende aanpassingen en levert:

Belangrijkste functies

  • Ultra HD e2e en Bluetooth connectiviteit
  • Oplaadbare Lithium-ion batterij voor duurzame prestaties, zelfs tijdens het streamen
  • Robuuste behuizing

Motion Charge&Go Nx in één oogopslag

Loading...

Accessoires

myControl App

Volledige controle in uw handen

Met de myControl App heeft u de complete controle over uw nieuwe Signia hoortoestellen binnen handbereik. De app biedt geavanceerde afstandsbediening opties zodat u de instellingen kunt wijzigen en uw hoortoestellen geheel naar uw persoonlijke voorkeuren kunt aanpassen.

Download de myControl App

StreamLine TV

Geprogrammeerd voor uitstekend geluid

Het geluid van de TV kan direct naar de Signia Nx of Pure 13 BT primax hoortoestellen worden gestreamd via de StreamLine TV zender. Hoortoesteldragers kunnen zelfs het volume van de TV aanpassen via de myControl App.

StreamLine Mic

Hoge kwaliteit streaming van alle Bluetooth apparaten

De nieuwe StreamLine Mic geeft volledige handsfree audiostreaming van muziek en telefoongesprekken met elke Bluetooth smartphone. Ook werkt de StreamLine Mic als een microfoon.

Lees meer

miniPocket

Discrete controle

De ideale oplossing voor iedereen die discrete en gemakkelijk controle over zijn hoortoestellen wil. De miniPocket is betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken. Klein genoeg om aan een sleutelbos te dragen en sterk genoeg om alle essentiële functies te bedienen.

Noahlink Wireless.

De programmeringsinterface Noahlink Wireless is gebaseerd op de low energy standaard van Bluetooth. Deze interface maakt volledig draadloos programmeren van de Signia Nx en Pure 13 BT primax hoortoestellen mogelijk.

How to handle Made for iPhone hearing aids

FAQs

Gebruikershandleiding Motion Charge&Go Nx