X

Het nieuwe Pure™ Charge&Go Nx toestel combineert alle voordelen van Signia Nx met handig draadloos opladen. Een systeem dat bovendien intuïtief werkt omdat het volledig verwerkt is in het design van het toestel.

Dragers hoeven niet langer na te denken over het al dan niet meenemen van batterijen. Dankzij het contactloze oplaadsysteem heeft de drager complete vrijheid en rust omdat hij weet dat de hoortoestellen altijd opladen wanneer hij dat wil. Zodat ze altijd beschikbaar zijn wanneer ze nodig zijn.

De sterke Li-Ion power cell van Pure Charge&Go Nx is voorzien van uitstekende Bluetooth connectiviteit, zodat u kunt genieten van muziek die u zelf direct streamt naar uw hoortoestellen. Door de toestellen op te laden terwijl u slaapt zijn uw toestellen altijd beschikbaar wanneer u ze nodig heeft. U hoeft ze alleen maar op te laden en u kunt weg.

Belangrijkste features:

  • Het meest natuurlijk klinkend eigen stem geluid en het beste spraakverstaan dankzij de Signia Nx chip.
  • Langdurig audio streamen
  • Ultra HD e2e en Bluetooth connectiviteit

Pure Charge&Go Nx in één oogopslag

Loading...

Accessoires

myControl App

Volledige controle in uw handen

Met de myControl App heeft u de complete controle over uw nieuwe Signia hoortoestellen binnen handbereik. De app biedt geavanceerde afstandsbediening opties zodat u de instellingen kunt wijzigen en uw hoortoestellen geheel naar uw persoonlijke voorkeuren kunt aanpassen.

Download de myControl App

StreamLine TV

Geprogrammeerd voor uitstekend geluid

Het geluid van de TV kan direct naar de Signia Nx of Pure 13 BT primax hoortoestellen worden gestreamd via de StreamLine TV zender. Hoortoesteldragers kunnen zelfs het volume van de TV aanpassen via de myControl App.

StreamLine Mic

Hoge kwaliteit streaming van alle Bluetooth apparaten

De nieuwe StreamLine Mic geeft volledige handsfree audiostreaming van muziek en telefoongesprekken met elke Bluetooth smartphone. Ook werkt de StreamLine Mic als een microfoon.

Lees meer

miniPocket

Discrete controle

De ideale oplossing voor iedereen die discrete en gemakkelijk controle over zijn hoortoestellen wil. De miniPocket is betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken. Klein genoeg om aan een sleutelbos te dragen en sterk genoeg om alle essentiële functies te bedienen.

Click Sleeves

Snel aan te passen

De hoogwaardige akoestische koppeling biedt verbeterde feedback stabiliteit, optimaal draagcomfort en en past direct in het oor.

De flexibele wegwerp-Click Sleeves van zachte siliconen garanderen een hoge mate van comfort en zorgen ervoor dat het hoortoestel goed in het oor blijft zitten. De Click Sleeves zijn beschikbaar in een gesloten en geventileerde versie.

Een nieuw XS-formaat (naast S, M en L) verhoogt aanpasmogelijkheden, terwijl de nieuwe rookachtige kleur de duurzaamheid bij lange draagtijd versterkt. Behulpzame links/rechts indicatoren bieden oriëntatie voor dragers bij het inbrengen van de hoortoestellen. Tenslotte zorgt de slimme draaibescherming  voor een buitengewoon draagcomfort.

De Click Sleeves zijn niet alleen voor Click ITE’s, maar voor alle Signia Nx en primax RIC’s.

Noahlink Wireless.

De programmeringsinterface Noahlink Wireless is gebaseerd op de low energy standaard van Bluetooth. Deze interface maakt volledig draadloos programmeren van de Signia Nx en Pure 13 BT primax hoortoestellen mogelijk.