X

Het kleine Pure 10 Nx hoortoestel combineert een discreet design met een natuurlijk geluid.

Het toestel is slank en zit boordevol audiologische innovaties die automatisch een natuurlijk helder geluid geven met daarbij een uitstekend spraak-in-ruis-verstaan.

De Pure 10 Nx zit verstopt achter het oor en is daarmee de ideale oplossing voor mensen die simpel te bedienen en discrete hoortoestellen willen.

Pure 10 Nx is geschikt voor TeleCare en compatible met de touchControl App en de miniPocket accessoire.

Features

  • Ultra klein design
  • Buitengewoon spraak-in-ruis-verstaan
  • Afstandsbediening

Pure 10 Nx in één oogopslag

Loading...

Accessoires

touchControl App

De touchControl App™ geeft hoortoesteldragers de mogelijkheid hun hoortoestel te bedienen vanaf hun Android of iOS smartphone, zonder dat zij hiervoor extra hardware nodig hebben. Met deze app kan de gebruiker hoorprogramma’s veranderen of het volume aanpassen.

De app is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en de Apple App Store.

Download de touchControl App

Apple-App-Store-Badge_en_300px

google-play-badge_en_300px

miniPocket

Discrete controle

De ideale oplossing voor iedereen die discrete en gemakkelijk controle over zijn hoortoestellen wil. De miniPocket is betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken. Klein genoeg om aan een sleutelbos te dragen en sterk genoeg om alle essentiële functies te bedienen.

Click Sleeves

Snel aan te passen

De hoogwaardige akoestische koppeling biedt verbeterde feedback stabiliteit, optimaal draagcomfort en en past direct in het oor.

De flexibele wegwerp-Click Sleeves van zachte siliconen garanderen een hoge mate van comfort en zorgen ervoor dat het hoortoestel goed in het oor blijft zitten. De Click Sleeves zijn beschikbaar in een gesloten en geventileerde versie.

Een nieuw XS-formaat (naast S, M en L) verhoogt aanpasmogelijkheden, terwijl de nieuwe rookachtige kleur de duurzaamheid bij lange draagtijd versterkt. Behulpzame links/rechts indicatoren bieden oriëntatie voor dragers bij het inbrengen van de hoortoestellen. Tenslotte zorgt de slimme draaibescherming  voor een buitengewoon draagcomfort.

De Click Sleeves zijn niet alleen voor Click ITE’s, maar voor alle Signia Nx en primax RIC’s.

Download Pure 10 leaflet NL