X

Uitgerust met alle voordelen van het nieuwe Signa Nx platform, houdt de Pure™ 312 Nx de eigen stem van de gebruiker en het overige omgevingsgeluid in perfecte balans. Op die manier biedt hij het meest natuurlijke geluid en de beste gehoorprestaties in een kleine, elegante behuizing.

De unieke ‘laser edge’ antenne levert het kleinst mogelijke formaat voor direct streaming via Bluetooth en afstandsbediening via de myControl App zonder in te leveren de luisterprestaties.

Ook geeft TeleCare 3.0 uw klanten complete directe ondersteuning op afstand en snelle, soepele tests.

Belangrijkste eigenschappen

  • Meest natuurlijke ervaring van de eigen stem en het beste spraakverstaan in rumoerige situaties
  • Klein, discreet ontwerp
  • Ultra HD e2e en Bluetooth connectiviteit
  • Met Notch Therapy voor de behandeling van tinnitus

Pure 312 Nx in één oogopslag

Loading...

Signia Nx – Replicating Nature [EN]

Accessoires

myControl App

Volledige controle in uw handen

Met de myControl App heeft u de complete controle over uw nieuwe Signia hoortoestellen binnen handbereik. De app biedt geavanceerde afstandsbediening opties zodat u de instellingen kunt wijzigen en uw hoortoestellen geheel naar uw persoonlijke voorkeuren kunt aanpassen.

Download de myControl App

StreamLine TV

Geprogrammeerd voor uitstekend geluid

Het geluid van de TV kan direct naar de Signia Nx of Pure 13 BT primax hoortoestellen worden gestreamd via de StreamLine TV zender. Hoortoesteldragers kunnen zelfs het volume van de TV aanpassen via de myControl App.

StreamLine Mic

Hoge kwaliteit streaming van alle Bluetooth apparaten

De nieuwe StreamLine Mic geeft volledige handsfree audiostreaming van muziek en telefoongesprekken met elke Bluetooth smartphone. Ook werkt de StreamLine Mic als een microfoon.

Lees meer

miniPocket

Discrete controle

De ideale oplossing voor iedereen die discrete en gemakkelijk controle over zijn hoortoestellen wil. De miniPocket is betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken. Klein genoeg om aan een sleutelbos te dragen en sterk genoeg om alle essentiële functies te bedienen.

Click Sleeves

Snel aan te passen

De hoogwaardige akoestische koppeling biedt verbeterde feedback stabiliteit, optimaal draagcomfort en en past direct in het oor.

De flexibele wegwerp-Click Sleeves van zachte siliconen garanderen een hoge mate van comfort en zorgen ervoor dat het hoortoestel goed in het oor blijft zitten. De Click Sleeves zijn beschikbaar in een gesloten en geventileerde versie.

Een nieuw XS-formaat (naast S, M en L) verhoogt aanpasmogelijkheden, terwijl de nieuwe rookachtige kleur de duurzaamheid bij lange draagtijd versterkt. Behulpzame links/rechts indicatoren bieden oriëntatie voor dragers bij het inbrengen van de hoortoestellen. Tenslotte zorgt de slimme draaibescherming  voor een buitengewoon draagcomfort.

De Click Sleeves zijn niet alleen voor Click ITE’s, maar voor alle Signia Nx en primax RIC’s.

Noahlink Wireless.

De programmeringsinterface Noahlink Wireless is gebaseerd op de low energy standaard van Bluetooth. Deze interface maakt volledig draadloos programmeren van de Signia Nx en Pure 13 BT primax hoortoestellen mogelijk.

How to handle Made for iPhone hearing aids