X

Ons nieuwe innovatieve platform Signia Nx levert het meest natuurlijke eigen stemgeluid en uitstekend spraakbegrip in rumoer, terwijl hij de beste connectiviteit biedt met uw smartphone en televisie.

Eigenschappen

Prestatieniveaus

Audiologie 7Nx 5Nx 3Nx

 OVP™ (Own VoiceProcessing)

●●●●●

●●●●●

●●●●●

Produceert een natuurlijk klinkende eigen stem, en zorgt voor een optimaal gehoor van alle andere geluiden voor de meest plezierige, natuurlijke luisterbeleving.

3D Classifier

●●●●●

●●●● ●●●
In tegenstelling tot gebruikelijke classificatiesystemen, die gebruik maken van akoestische gegevens, analyseert de 3D Classifier multidimensionale informatie uit de omgeving en het communicatiegedrag van de gebruiker. Informatie van de stemactiviteit, de beweeglijkheid en de akoestische gegevens van de gebruiker worden gebruikt om de output van het hoortoestel aan te passen op de behoeften van de gebruiker..

Sound Clarity

●●●●● ●●●● ●●●
Sound Clarity levert een levensecht geluid, dat voorziet in het volledige spectrum van gebruikssituaties. Uitzonderlijke helderheid wordt bereikt door middel van functionaliteiten zoals: HD Spatial, vergroot dynamisch bereik, vergrote bandbreedte, EchoShield, HD Music, eWindScreen™, spraak- en lawaaibeheer en feedbackverwijdering.

Speech Quality

●●●●● ●●●● ●●●
Speech Quality zorgt voor een verbeterd verstaan van de stemmen van anderen onder lawaaiige omstandigheden, door middel van een exclusieve technologie, genaamd Ultra HD e2e. Eigenschappen die gebruik maken van Ultra HD e2e zijn onder andere nauwkeurige richtinggevoeligheid, Spatial SpeechFocus™ en TwinPhone.
Connectivity

Direct Streaming

●●●●●

●●●●●

●●●●●

Signia Nx hoortoestellen kunnen direct worden aangesloten op Apple-toestellen om te bellen en te audio-streamen, zonder dat aanvullende accessoires nodig zijn. Met de StreamLine Mic-accessoire, is direct streamen eveneens mogelijk met Android-toestellen. Met de StreamLine TV-accessoire, kan hoogwaardig stereogeluid direct naar Nx-hoortoestellen worden gestreamd.

You Adjust

●●●●●

●●●●●

●●●●

Technologisch aangelegde gebruikers vinden het vaak fijn om extra controle te hebben over hun hoortoestellen. Signia Nx-hoortoestellen voorzien deze gebruikers van een uitgebreide verzameling van afstelbare opties, door middel van de myControl-app.
Remote hearing care

TeleCare 

●●●●●

●●●●●

●●●●●

TeleCare levert een gestructureerde communicatieaanpak voor audiciens en hun klanten, wat bijzonder belangrijk is tijdens de eerste stadia van het passen. Daarnaast levert TeleCare volledige live-tuning op afstand om te helpen met snelle en effectieve hulp bij problemen.


●●●●● = hoogste functieprestaties

Signia Nx - het volledige overzicht van eigenschappen [EN]