X

Het eigen stem-probleem, een onnatuurlijk geluid.

Als audiciens streven wij ernaar hoortoestelgebruikers geluiden op een zo natuurlijk mogelijke wijze te laten ervaren. Algehele gehoorondersteuning en een natuurlijk klinkende eigen stem zijn essentieel voor acceptatie bij de eerste aanpassing. In de praktijk blijkt echter dat veel hoortoesteldragers niet blij zijn met het geluid van de eigen stem.

Iedere hoortoesteldrager ervaart een verandering in het geluid van de eigen stem. Vooral zij die voor het eerst een hoortoestel gebruiken en hoortoesteldragers met een licht tot gemiddeld gehoorverlies worstelen met het occlusie effect. Deze negatieve ervaringen beïnvloeden de acceptatie en leiden vaak tot het afwijzen van hoortoestellen.

In een poging het eigen stem-probleem op te lossen, kunnen audiciens de versterking verminderen en de ontluchting openen, waardoor echter ook gehoorondersteuning en spraakbegrip in omgeving met rumoer verminderen.  Welke aanpak een audicien ook kiest, het resultaat is altijd een compromis tussen geluidskwaliteit en spraakverstaanbaarheid.

Tot voor kort werd dit probleem als onoplosbaar beschouwd.

In een poging het eigen stem-probleem op te lossen, kunnen audiciens de versterking verminderen en de ontluchting openen, waardoor echter ook gehoorondersteuning en spraakbegrip in omgeving met rumoer verminderen.  Welke aanpak een audicien ook kiest, het resultaat is altijd een compromis tussen geluidskwaliteit en spraakverstaanbaarheid.

Signia Nx with OVP™
voor de meest natuurlijke ervaring van de eigen stem en de hoogste acceptatie.

Signia Nx, de meest geavanceerde geluidsverwerking in de branche, levert ongeëvenaarde acceptatie bij de eerste aanpassing. Waarbij we optimale gehoorondersteuning combineren met de meest natuurlijke ervaring van het eigen stemgeluid.

’s Werelds eerste Own Voice Processing (OVP™) verbetert de spontane acceptatie met wel 80%.*

De revolutionaire, natuurlijk klinkende eigen stem die Signia Nx levert, komt voort uit  de Ultra HDe2e binaurale link. De continue volle-bandbreedte geluidsuitwisseling maakt dynamisch scannen en verwerken van de eigen stem van de drager mogelijk, volledig onafhankelijk van andere geluiden, inclusief alle andere stemmen.

Audiciens zijn hierdoor in staat hoortoestellen haarfijn af te stellen voor optimale spraakverstaanbaarheid, zonder in te leveren op de geluidskwaliteit.

Dit zorgt ervoor dat alle hoortoesteldragers profijt hebben van Signia Nx met OVP™. Het zorgt voor een natuurlijke luisterervaring, levert de hoogste geluidskwaliteit en benut het volledige potentieel van het hoortoestel voor de beste luisterprestaties in iedere situatie, zelfs in zeer rumoerige omgevingen.

’s Werelds eerste natuurlijke ervaring van het eigen stemgeluid,
gebaseerd op de toonaangevende binaurale link.

De revolutionaire natuurlijke geluidservaring van Signia Nx is alleen mogelijk door het geluid van de eigen stem van de drager geheel onafhankelijk van alle andere stemmen en geluiden te verwerken.

De sleutel voor OVP™ is onze verbeterde doorlopende binaurale link over de volledige bandbreedte, Ultra HD e2e. Deze ondersteunt nu ook beamforming technologie om een minutieus scannende bundel te creëren die het individuele geluid van de stem van de drager identificeert op zijn weg naar het hoortoestel. Dergelijke precisie is alleen mogelijk met het nieuwe volledig geïntegreerde siliconen microfoonnetwerk.

Ultra HD e2e maakt directe en doorlopende dynamische eigen stem detectie en gepatenteerde dual processing van de eigen stem en het overige omgevingsgeluid mogelijk.

Hiermee zorgt Signia Nx voor de meest natuurlijke ervaring van het eigen stemgeluid en optimaal spraakverstaan in rumoer.

De revolutionaire natuurlijke geluidservaring van Signia Nx is alleen mogelijk door het geluid van de eigen stem van de drager geheel onafhankelijk van alle andere stemmen en geluiden te verwerken.

Toonaangevende doorlopende binaurale link

Onze toonaangevende ‘altijd werkende’ Ultra HD e2e link bevat nu ook binaurale beamforming technologie om nauwkeurig de eigen stem van de drager te scannen.

De allereerste eigen stem detectie

Het zeer precieze nieuwe microfoonnetwerk identificeert betrouwbaar de eigen stem van de drager dankzij de unieke ruimtelijke geluidsweg. De doorlopende binaurale link zorgt voor dynamische detectie in iedere situatie.

Revolutionaire dual processing

Signia Nx is het eerste platform dat de eigen stem onmiddellijk en volledig onafhankelijk van alle andere stemmen en geluiden verwerkt, waardoor een natuurlijk klinkende eigen stem wordt gecombineerd met onaangetaste gehoorondersteuning.

De meest geavanceerde verwerking van omgevingsgeluid in de sector,
optimaal voorspraakverstaan in rumoer.

Buiten de gebruikerservaring van een natuurlijk klinkende eigen stem, levert de Ultra HD e2e ook binaurale beamforming technologie om duidelijk spraakverstaan en een natuurlijke indruk in iedere situatie te geven. Zelfs in de meest luidruchtige situatie.

Nieuwe algoritmen zorgen voor het beste richtinghoren in deze klasse. Dragers van hoortoestellen kunnen nu een onaangetaste open ruimtelijke ervaring krijgen, met alle voordelen van onze baanbrekende richtinggevoeligheid.

Ons uitgebreide dynamisch bereik met een ongelooflijke 113dB maximale input, levert uitstekende signaalkwaliteit voor kristalhelder geluid in rumoerige omgevingen. Het krachtige nieuwe feedbackmanagementsysteem biedt de stabielste versterking om de signaalkwaliteit storingsvrij te houden.

Het systeem wordt aangestuurd door Signia’s unieke detector, die zorgt dat OVP™ en de verwerking van het omgevingsgeluid in perfecte harmonie zijn, dit alles om de meest natuurlijke luisterervaring te realiseren.

Ongeëvenaard ruimtelijk bewustzijn

Onze nieuwe HD Spatial algorithms zorgen ervoor dat geluid op een natuurlijke manier gelokaliseerd wordt. In elke omgeving, zelfs in de zeer rumoerige omgevingen. Hier zullen de gebruikers beter dan normaal gehoor ervaren.

Duidelijk geluid, zonder vervorming

Ons uitgebreide dynamisch bereik is nu universeel beschikbaar in alle programma’s. In rumoerige situaties wordt het volledige scala analoge geluidsgolven soepel omgezet in digitale signalen.

Geavanceerd feedback managementsysteem

De hoogste stabiliteit van feedback levert uitstekende flexibiliteit tijdens het aanpassen van de hoortoestellen. Zonder artefacten behoudt het anti-feedbacksysteem een optimale geluidslkwaliteit voor een comfortabele, natuurlijke geluidservaring.

Toonaangevende classificatie

Wat hoortoesteldragers nodig hebben hangt af van hun omgeving en situatie. Het maakt uit of ze bewegen of stilstaan en of ze spreken of luisteren. Signia Nx is het enige systeem dat akoestische-, bewegings-, en stemdetectie gebruikt om alle functies van het hoortoestel samen te laten werken. Alleen zo creëren we het natuurlijke gehoorgedrag.

Superieur gehoor plus Bluetooth,
een unieke combinatie in de sector.

De hoortoesteldragers van vandaag verwachten de beste luisterprestaties en draadloze connectiviteit om hen te helpen horen in de moderne wereld.

Alleen Signia hoortoestellen combineren de meest geavanceerde connectiviteit om een natuurlijk klinkende eigen stem, gecombineerd met onaangetaste gehoorondersteuning met direct streaming, te leveren. Dankzij de ongeëvenaarde energiezuinigheid biedt Signia het enige draadloze systeem dat Bluetooth en Ultra HD e2e combineert.

Ultra HD e2e maakt meerdere unieke audiologische functies mogelijk. Het is de continue binaurale link over de volledige bandbreedte die voor de meest natuurlijke luisterervaring zorgt. Dit maakt Signia Nx anders dan de e2e-systemen van andere fabrikanten. Alleen Ultra HD e2e van Signia levert gepatenteerde OVP™ en “beter dan normaal gehoor”.

Onze 2,4 GHz Bluetooth technologie levert de hoogste kwaliteit audio streaming van smartphones en TV. Dankzij onze laser edge antenne kunnen we het kleinste hoortoestel leveren met de beste draadloze connectiviteit.

Toonaangevende aanpassingssoftware volledig op afstand

TeleCare maakt het mogelijk de meest krachtige aanpassingssoftware, Connexx, volledig op afstand vanaf een PC of laptop te gebruiken. Volledig live aanpassen op afstand wordt aangeboden door Connexx door middel van synchronisatie met het TeleCare portaal.

De introductie van het virtuele huisbezoek

Na de persoonlijke eerste aanpassing, kunnen vervolgafspraken online via een videogesprek worden gehouden. Zodoende kunnen professionals de hoortoestellen afstellen voor de meest natuurlijke geluidskwaliteit, real-time en wanneer het de cliënt uitkomt. Dit zorgt ervoor dat de proefperiode optimaal kan verlopen.

De slimste klantenzorg app

Het virtuele huisbezoek is beschikbaar voor alle klanten met een iOS of Android apparaat via de myHearing App. Naast begeleiding tijdens de proefperiode, fungeert de bekroonde app*** nu als audicien voor in de broekzak, die ze op alle momenten bij kan staan.

* In 2017 is er een “OVP Study” uitgevoerd door de University of Northern Colorado, welke onderzoek deed naar het effect van het verwerken van het eigen stemgeluid op de spontane acceptatie na de eerste aanpassing. Meer informatie: www.signia-pro.com/ovp-study.

** Twee klinische studies hebben aangetoond dat binax zorgt voor beter dan normaal gehoor in bepaalde veeleisende omgevingen (Universiteit van Noord Colorado, 2014; Oldenburg Hörzentrum, 2013): Speech Reception Thresholds (SRT) in cocktail party situaties verbetert tot wel 2,9 dB voor hoortoesteldragers met licht tot gemiddeld gehoorverlies die Carat binax of Pure binax hoortoestellen gebruiken met narrow directionality, in vergelijking met mensen met normaal gehoor.

*** Ontvanger CES Innovatie Prijs 2017

Superieur hoen met Bluetooth

Alleen Signia-hoortoestellen combineren de meest geavanceerde connectiviteitstechnologieën voor een natuurlijk klinkende eigen stem en compromisloos horen met directe streaming. Dankzij de ongeëvenaarde energie-efficiëntie biedt Signia het enige draadloze systeem in de branche dat Bluetooth en Ultra HD e2e combineert.
Lees meer

Signia TeleCare, revolutionaire hoorzorg op afstand

Signia TeleCare houdt proefperiodes kort en stimuleert de conversie van patiënten met gehoorverlies naar tevreden klanten.

Telecare introduceert volledige live-tuning op afstand, zodat professionals de hoortoestellen van patiënten kunnen afstemmen in de echte situaties waarvoor ze zijn bedoeld. Ze profiteren dus van onmiddellijke feedback om de aanpassing ter plaatse te verbeteren, net als een virtueel huisbezoek.

Lees meer
Signia TeleCare houdt proefperiodes kort en stimuleert de conversie van patiënten met gehoorverlies naar tevreden klanten.