X

De nieuwe Silk Nx toestellen leveren een natuurlijke luisterervaring, verpakt in een discrete behuizing, universeel, voorzien van een buitengewoon goede geluidskwaliteit.

Het enige universeel draagbare CIC toestel met Ultra HD e2e voor superieure draadloze binaurale verwerking dat ook maar liefst 20% kleiner is voor ultieme discretie. Dankzij de flexibele siliconen Click Sleeves kan Silk Nx eigenlijk altijd zonder wachttijd aangepast worden.

En voor gebruikers met onbehandelbaar gehoorverlies aan één oor is CROS Silk Nx de eerste  hooroplossing ter wereld die compleet in de gehoorgang gedragen wordt.

Silk Nx werkt samen met de touchControl App voor discrete bediening op afstand. Ook is Silk Nx geschikt voor TeleCare.

Belangrijkste eigenschappen

  • Ultra HD e2e voor superieur spraakverstaan en het meest natuurlijke geluid.
  • Click Sleeves voor een snelle en gemakkelijke aanpassing.
  • Nog kleiner dan de voorganger
  • Onzichtbaar en discreet
  • Binaural OneMic directionality

Silk Nx in één oogopslag

Loading...

Accessoires

touchControl App

De touchControl App™ geeft hoortoesteldragers de mogelijkheid hun hoortoestel te bedienen vanaf hun Android of iOS smartphone, zonder dat zij hiervoor extra hardware nodig hebben. Met deze app kan de gebruiker hoorprogramma’s veranderen of het volume aanpassen.

De app is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store en de Apple App Store.

Download de touchControl App

Apple-App-Store-Badge_en_300px

google-play-badge_en_300px

miniPocket

Discrete controle

De ideale oplossing voor iedereen die discrete en gemakkelijk controle over zijn hoortoestellen wil. De miniPocket is betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken. Klein genoeg om aan een sleutelbos te dragen en sterk genoeg om alle essentiële functies te bedienen.

Click Sleeves

Snel aan te passen

De hoogwaardige akoestische koppeling biedt verbeterde feedback stabiliteit, optimaal draagcomfort en en past direct in het oor.

De flexibele wegwerp-Click Sleeves van zachte siliconen garanderen een hoge mate van comfort en zorgen ervoor dat het hoortoestel goed in het oor blijft zitten. De Click Sleeves zijn beschikbaar in een gesloten en geventileerde versie.

Een nieuw XS-formaat (naast S, M en L) verhoogt aanpasmogelijkheden, terwijl de nieuwe rookachtige kleur de duurzaamheid bij lange draagtijd versterkt. Behulpzame links/rechts indicatoren bieden oriëntatie voor dragers bij het inbrengen van de hoortoestellen. Tenslotte zorgt de slimme draaibescherming  voor een buitengewoon draagcomfort.

De Click Sleeves zijn niet alleen voor Click ITE’s, maar voor alle Signia Nx en primax RIC’s.

ConnexxAir.

ConnexxAir is het nieuwe draadloze instelsysteem voor bijna alle Signia hoortoestellen die uitgerust zijn met e2e draadloze mogelijkheden die instelbaar zijn vanaf Connexx 8.3.

ConnexxAir.

ConnexxAir is het nieuwe draadloze instelsysteem voor bijna alle Signia hoortoestellen die uitgerust zijn met e2e draadloze mogelijkheden die instelbaar zijn vanaf Connexx 8.3.

De Signia Silk Nx en de Signia Insio Nx zijn te programmeren met een ConnexxAir, de HI-PRO en de NOAHlink.

Leaflet Signia Silk Nx