X

Maandag 23 en dinsdag 24 september brengen wij een bezoek aan Sivantos’ R&D locatie in Erlangen, wij nodigen u graag uit om deze dagen met ons mee te gaan. Als Sivantos partner krijgt u deze dagen een uniek kijkje in de keuken. Zo krijgt u te zien op welke manier R&D te werk is gegaan om onze nieuwe generatie Signia hoortoestellen te ontwikkelen. Zoals u van ons gewend bent, komen wij weer met een ‘World First’ innovatie waarmee u zich als zelfstandig ondernemer prima kunt onderscheiden in de vrije markt.

Naast onze revolutionaire audiologische ontwikkelingen staat het Sivantos Partner Event in het teken van inspireren & enthousiasmeren. Ons doel is om u handvatten aan te reiken op verschillende vlakken die meerwaarde bieden voor u als ondernemer. Een aantal vooraanstaande internationale collega’s zullen hun kennis en ervaring delen, waardoor u enthousiast en geïnspireerd dinsdagavond weer huiswaarts keert. En we samen met u het laatste kwartaal van 2019 uw (en onze) business een boost gaan geven!

Kunt u ook niet wachten en bent u erbij? Noteer de data alvast in uw agenda en vul het onderstaande inschrijfformulier in!