X

VERANDER HET IMAGO VAN HOORTOESTELLEN

Trek nieuwe en bestaande klanten aan met de unieke, mooi vormgegeven Styletto. ‘s Werelds eerste SLIM-RIC HEARWEAR™ combineert stijl met high-tech horen en draait op Signia Nx.

Styletto is beschikbaar in prestatieniveaus 7, 5 and 3.

IN STIJL OP PAD

Beschikbaar in drie eigentijdse kleurcombinaties: Dark Granite / Silver, Cosmic Blue / Rose Gold en Snow White / Rose Gold.

8 uit 10 mensen kiezen Styletto. *

* Bron: Signia consumer study 2018

Bekijk Styletto online

Styletto afbeeldingen

Bent u op zoek naar afbeeldingen van Styletto voor op uw website of social media? Onderstaand kunt u een pakket met afbeeldingen van Styletto downloaden.Naast de afbeeldingen van Styletto kunt u hier ook het Styletto lookbook downloaden in PDF formaat.

Zoekt u een ander soort afbeelding of een groter formaat bestand voor drukwerk? Neem dan contact op met de afdeling marketing door onderstaand formulier in te vullen.

Bent u op zoek naar afbeeldingen van Styletto voor op uw website of social media? Onderstaand kunt u een pakket met afbeeldingen van Styletto downloaden.Naast de afbeeldingen van Styletto kunt u hier ook het Styletto lookbook downloaden in PDF formaat.

Heeft u onze Styletto Stories al gelezen?

Styletto gaat over empowerment, het leven weer omarmen en dingen doen waar je blij van wordt. Goed horen gaat verder dan alleen het toestel, het gaat over lifestyle. Met de “Styletto Stories” bieden wij u content om Styletto op de kaart te zetten. Het uitgangspunt voor deze campagne is Styletto vanuit een andere invalshoek benaderen en lifestyle is hierin de rode draad.

De onderwerpen van de stories lopen uiteen van sporten met gehoorverlies tot akoestische kunstwerken en de top 5 concertgebouwen van de wereld als het gaat om architectuur, uitstraling en akoestiek.

Op onze website www.signia-hoortoestellen.nl leest u vanaf heden de Styletto Stories. Gedurende de komende maanden zullen we frequent nieuwe stories toevoegen en in de komende weken zullen wij regelmatig een story voor u uitlichten.

Deze verhalen kunt u zelf inzetten om uw (potentiële) klanten te informeren over Styletto. Denk hierbij aan: content voor op uw website, editorials voor in de plaatselijke- of regionale media of interessante social media posts.

Bekijk Styletto Stories

Styletto elementen voor uw website

Hoe u de Snippet bibliotheek kunt gebruiken:

Alle speciale functies binnen een website zijn gebaseerd op een zogenaamde snippet-bibliotheek. Om de toegang tot deze snippet-bibliotheek in te schakelen, sluit u de code op de pagina van uw website in waar u de snippet wilt weergeven.

Plaats de volgende aanvullende code tussen de reeds bestaande code bovenaan uw pagina tussen <head> en </ head>

<script type = ‘text / javascript’ src = ‘https: //origin-media.sivantos.com/apps/snippets.js’> </ script>

De bibliotheek is nu beschikbaar voor al onze snippets die u insluit op uw lokale webpagina.

Styletto 3D model

3D model van de Styletto in alle beschikbare kleuren.

Plaats de volgende code op de pagina van uw website waar u het 3D model wilt laten zien:

<script type='text/javascript'>load_signia_styletto_3d('100%','500px');</script>

De live pagina van uw website ziet er nu als volgt uit:

Wilt u marketing materiaal aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in